Kjemisk Peeling

MEDICALIA Zink og polypeptide peel. 45 min. kr 900,-

Denne peelingen er optimal for behandling av akne, og arr som er oppstått grunnet akne inflammasjoner i huden. Zink PCA gir fukt til huden samt regulerer talg produksjonen, er en antioksidant, og styrker hudens eget immunforsvar, og den samarbeider med vitamin A for å reparere og hele huden. Sammen med et peptid kompleks bestående av Palmitoyl Tetrapeptide-5, Panthenol, Sodium Hyaluronate og Dunaliella Salina, et alge ekstrakt som har en antioxidants egenskaper, gir denne peelingen raskere heling, økt celle fornyelse, og anti-age egenskaper. Peelingen inneholder også Hexylresorcinol, Glycol acid, Phytic acid og Lactic acid. En perfekt behandling for akne, arr, eksem, psoriasis, epidermal hyperplasi, fet hud, solskader, hyperpigmenteringer, fine linjer og rynker. En mild og perfekt første gangs peel.

MEDICALIA PHYTIC ACID OG ACTO-ZYME PEEL 45 min. kr 900,-

Denne peelingen kombinerer en blanding av ulike ingredienser som gir en progressiv og korrekt eksfoliering av huden med en blekende effekt. Phytic acid er utvunnet av ris og er kjent for dets virksomme effekter på huden, dels grunnet den keratolytiske effekten som eksfolierer og reduserer hyperplasi samt reduksjon av hyperkeratose rundt hårsekkåpningen. Phytic acid stimulerer også hudens cellefornyelse og har en blekende effekt. Acto-Zyme er et enzyme og en naturlig peeling ingrediens for ytre peeling. Den motvirker fortykning av hornlaget. I kombinasjon med glycol og lactic acid som eksfolierer og bleker huden. Denne peelingen er utmerket for hud med grov struktur, akne, fet hud, div solskader, hyperpigmenteringer og hud med fine linjer og/eller rynker.

 

MEDICALIA COLLAGEN OG VITAMIN C PEEL, 45 min. kr. 900,-

Collagen og vitamin C peel inneholder en ny, innovativ formula som behandler de fleste aldringstegn på huden. Peelingen inneholder collagen peptider som øker hudens motstandseffekt, gir fukt og jevner ut fine linjer og rynker. Ethyl ascorbic acid; den nyeste oxideringsfrie c-vitaminet som finnes i biotilgjengelig form. Denne formen ac c-vitamin gir en utmerket blekende effekt, stimulerer collagen syntesen, neutraliserer frie radikaler og beskytter huden. Den jobber i synergi med glycol acid, phytic acid og lactic acid. Denne peelingenpasser til de med moden/voksen hud som har behov for å gjenoppbygge, fukte og gi fylde/fyldighet (plumping effekt).
 

MEDICALIA RETINOL OG HEXYLRESORCINOL PEEL, 45 min. kr. 900,-

Dette er en meget kraftig peeling formula for behandling av avanserte aldringstegn på huden. Peelingen inneholder en av de mest kjente ingredienser for hudens aldring; Retinol som er et derivat av Retinyl palmitat (vit. A), denne ingrediensen bidrar til å øke den epidermale celleaktiviteten samtidig økes fuktighetsnivåene i huden som resulterer i reparasjon og omstrukturering i de dypere hudlagene. Hexylresorcinol kommer fra rug og har en antiseptisk og bedøvende virkning, noe som gjør at det kjennes mindre ubehag under behandlingen. Nylig fremkomne forskningsresultater har vist at disse ingrediensene hemmer Thyrosinase og er opp til fire ganger mer effektiv enn Hydroquinone når det gjelder å lysne og bleke huden, pigmentering motvirkes og du får en jevnere hudtone. I synergi med glycol acid, phytic acid og lactic acid gir denne peelingen en rask og effektiv foryngende effekt. Passer til godt voksen/moden hud som har behov for bedre elastisitet, hyperpigmentering, melasma, arr, andre solskader, hyperkeratose og til de som behøver en forbedret struktur
 
 

 

 

 

 

 


Kontakt

Holmestrand medisinske hudpleie AS

Løvalddalsveien 2
Holmestrand
3089

45012920